BOLU / MERKEZ - 50.Yıl İzzet Baysal İlkokulu

Nis

4/B ve 4/K sınıfı öğrencilerimiz “Okuyan Okullar Projesi” kapsamında “Levent Hayvanları Bizden Koruma Günü” adlı kitabı okudular ve ardından getirdikleri mamalarla Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ettiler. Hayvan dostlarımıza dokundular, onları sevip beslediler.

Mrt

23 Nisan Konulu Resim Yarışmasında Okul Birincisi Olan 2/H Sınıfı Öğrencimiz Can Karadoğan ı Tebrik Ederiz….

Mrt

Yeşilay Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında Okul Birincisi Olan Öğrencilerimiz;
Şiir Kategorisinde 3/B Sınıfı Öğrencimiz Zeren Buğlem Çavuş,
Karikatür Kategorisinde 4/E Sınıfı Öğrencimiz Talha Tok,
Resim Kategorisinde 4/H Sınıfı Öğrencimiz İpek Serra Gencer,
Afiş Kategorisinde 3/D Sınıfı Öğrencimiz Zeynep Ecemsu Gülay
Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz….

Mrt

Millet olma şuurunun en güzel örneği, Çanakkale destanının 109. yılı kutlu olsun…..

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında özel eğitim öğrencilerine yönelik okulumuz çok amaçlı salonun da kukla gösterisi gerçekleştirildi. Bolu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Öğretmeni Tarık AKSOY ve Mevlana Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencisi Şaziye Zülal TELLİ’ nin hazırlayıp sahnelediği gösteri öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Gösteride emeği geçen bütün paydaşlara çok teşekkür ederiz

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında Okulumuz Bolu İl Birinciliğini Kazandı.
Bireysel kategorilerde
Pentago il birincisi:
4/B Ömer KANIK

Küre il ikincisi:
4/F Gültekin Kağan YURTDAN

Zeka Oyunları Okul Takımı:

Equilibrio: 1/ F Mete ÖZ
Mangala: 4/B Yusuf ULUS
Q bitz: 4/B Pelin Berva YILMAZ
Pentago: 4/B Ömer KANIK
Küre : 4/F Gültekin Kağan YURTDAN

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenleyeceği, İlkokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması için yapılan yarışmalar sonucunda okulumuzu temsil edecek öğrencilerimiz;
1. ENES OKAR 4/H
2. MEHMET SALİH DUMAN 4/C
3. ÖMER KANIK 4/B
Yedek : AHMET AKMAN 4/G

Mrt

2 Mart İstiklal Marşı’ mızın kabulünün 103. Yıl Dönümü Kutlamaları Okulumuz 3. Sınıflarınca Gerçekleştirildi.

Mrt

2-K sınıfımız Hayat Bilgisi dersi Acil Durum Var ? Konusu ile ilgili ihtiyaç duyduğunda nasıl ve kimlerden yardım isteyeceği ile ihtiyaç duyanlara yardim ederken nelere dikkat etmemiz gerektiğini yerinde öğrenmek için İl Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

15-19/01/2024 Haftası Dönem Sonu  Ekinlikleri

15 Temmuz Çocuk Gazetemiz

"Okuyan Okullar Projesi " Kitap Paneli

Milli Eğitim Bakanlığımızca düzenlenen "Sözlük Tasarım Yarışması"